"Vores vision med Suit Club er at kunne invitere vores medlemmer ind i et skræddersyet univers af ambition, mode og ikke mindst fællesskab"

Kaan Alici, Ejer af Suit Club ApS

Fuld gennemsigtighed

Vores vision med Suit Club er at kunne invitere vores medlemmer ind i et skræddersyet univers af ambition, mode og ikke mindst fællesskab. Det har derfor fra starten været enormt vigtigt for os, at have fuld gennemsigtighed på alle vores produkter og tiltag. Vi mener at en transparent værdikæde er essentiel for at opbygge tillid til vores brand. Vi mener også at fuld gennemsigtighed nødsager os til at levere produkter vi står inde for. 

Vi er stolte af det stærke samarbejde vi har opbygget med vores danske partnere, og i udlandet. Alle vores produkter er designet og udviklet i Danmark, og bliver ansvarligt produceret hos vores sammarbejdspartnere i Tyrkiet.  


Bæredygtighed 
 

Hos Suit Club er vi meget bevidste omkring de bæredygtige udfordringer mode og -tekstilbranchen står overfor i dag. Vi ved at bæredygtighed og socialt ansvar er synonymt med at drive en sund og anerkendt forretning. Derfor er vi stolte af at, med ren samvittighed, kunne tilbyde vores medlemmer jakkesæt, accessoires og andre produkter af højeste kaliber.  


Vores produkter og produktion er blandt andet GOTS og OEKO-TEX certificeret, så du med selvtillid kan bære det uden at gå på kompromis med dine standarter for kvalitet og miljøbevidsthed. 

GOTS certificeringen sikrer miljømæssig og -socialt ansvarlig produktion af vores produkter, mens OKEO-TEX certificeringen stiller krav til forsvarlig og sikker anvendelse af kemikalier, som bruges i forbindelse med farvning af tekstiler. 

Suit Club tager social ansvarlighed seriøst. Derfor bliver vi ved med at indarbejde miljøbevidste og ansvarsfulde tiltag gennemgående i virksomheden, fra produktion til levering og fra designprocessen til kundetilrettede initiativer. 

Grønnere levering med brune pakker

Klimaforandringer og global opvarmning er nogle af de største udfordringer i vores levealder. Selvom problemet i sig selv er forholdsvist simpelt i sin kerne, så er løsningerne langt mere komplekse og kræver ubestridt at vi som globalt samfund løfter i flok. Det er vi i Suit Club meget opmærksomme på. Derfor bestræber vi os konstant på at øge vores egen bæredygtighed. Dette omfatter en høj grad af gennemsigtighed af vores virke, diverse forskellige certificeringer angående klimavenlig produktion og transport og sidst men ikke mindst vores in house processer.   

 

I forbindelse med sidstnævnte, har det resulteret i en revurdering af vores emballage.   

 

Det betyder at du modtager dit næste køb hos os i en emballage, som er konstrueret ud fra et bæredygtigt udgangspunkt. Vores brune papemballage er nemlig lavet af 100 % genanvendeligt pap. Desuden har vi gjort selve kassen 12 % lettere, hvilket ved 100 forsendelser betyder en vægtbesparelse på 7,4 kg. Sidst men ikke mindst er vores emballage FSC certificeret. FSC (Forest Stewardship Council), er verdens mest ambitiøse globale certificering indenfor ansvarlig skovdrift. Det betyder at det pap vi anvender i vores emballage, er udvundet på ansvarlig og bæredygtig vis.  

×