Loading

Bestil i dag eller book tid i vores butikker · 100 dages gratis ombytning & retur

Club
Historien om Suit Club | Blog fra suitclub.dkHistorien om Suit Club | Blog fra suitclub.dk

Historien om Suit Club

Læsetid: 3 minutter

Historien om Suit Club

Læsetid: 3 minutter

Det er en ære for Kaan og mig at byde nye medlemmer velkommen i Suit Club.  

Som en del af den velkomst kommer her en tredelt artikelserie, som fortæller Suit Clubs historie, fortalt af stifterne.  

 

Frederik Grove, Co-founder  

”Jeg har en speciel kærlighed for jakkesæt og især jakkesæt der skiller sig ud, med eksempelvis pinstripes, mønstre, anderledes udskæringer og unikke detaljer.   

Min udfordring har altid været at finde disse anderledes jakkesæt til overkommelige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.  

Derfor fik jeg i 2020, sammen med min roomie og co-founder, idéen om at starte Suit Club. Det startede ud med en drøm om at starte både et fællesskab og et brand med ekstremt høje ambitioner. Vi begyndte at undersøge markedet, hvor vi selv mente at der var et hul, og mulighederne for produktion i Europa, hvor søgningen bl.a. gik meget til Tyrkiet, eftersom Kaan kan begå sig på sproget og har gode forbindelser i landet.   

Siden da har vi fået stablet det du i dag kender som Suit Club på benene, hvor vi oplever kraftig vækst. Vi arbejder stadig hver dag benhårdt for at nå i mål med at opbygge et internationalt brand og fællesskab for mænd med ambitioner, og gøre det endnu lettere og bekvemt at shoppe unikke og stilrene suits med ordentlig pasform online.”    


Historien om Suit Club – Del 2 

Kaan Alici, Co-founder 

  ”Frederik hev fat i mig sin tid under første nedlukning grundet corona, hvor vi var hjemsendte i vores fælles lejlighed, og drøftede ideen omkring salg af jakkesæt. Han mente at der var et hul i markedet, og jeg var blev solgt på idéen med det samme.   
Jeg så min passion for mode og stil, som nu kunne komme til udtryk for andre i form af jakkesæt, og vidste ligeledes at Frederik, som jeg har kendt i en lang årrække, også havde stor interesse for det samme og et højt ambitionsniveau.   

Grundet mine tyrkiske rødder kunne vi gøre brug af mine sproglige kompetencer og netværk i Tyrkiet, på vores jagt efter de bedste producenter, som kunne leve op til vores behov og ønsker om kvalitet. Som du måske ved i forvejen, er Tyrkiet kendt for at være ekstraordinært dygtige hvad der angår produktion af tekstiler, og vi har stadig den dag i dag et meget tæt samarbejde med vores producenter, som vi besøger ofte for at optimere og udvikle på vores produkter.  

Vores tætte samarbejde med vores bagland og Frederiks store netværk indenfor modeverdenen herhjemme i Danmark, banede vejen for det vi i dag kender som Suit Club. Vi har planer om løbende at udvide vores produktsortiment med vores egen nye, spændende og relevante produkter. Vores vision er at have et udvalg til hele herregarderoben, og være den moderne mands foretrukne modefællesskab.”

  

Historien om Suit Club – Del 3 

Kaan Alici & Frederik grove, founders 

”Det var over alt vores forventning, da vi i forbindelse med lanceringen af Suit Club afsatte 76 jakkesæt, på blot 2 uger. Vi fik også lynhurtigt Remee til at repræsentere og snakke godt om Suit Club. Han var til at finde på forsiden af Berlingske business iført vores Benny Black suit og har efterfølgende erhvervet sig flere. Det er bl.a. sådanne milepæle, der giver endnu mere blod på tanden for en nystartet fashion brand som vores.   

Vi har nu rundet over 1000 uundværlige medlemmer af Suit Club og vi bestræber os på at yde en ekstraordinær service til ethvert medlem, hver eneste gang. Vi står altid klar i vores live chat på hjemmesiden, mail eller på telefonen, hvis du har nogle spørgsmål, brug for rådgivning eller nogle ønsker til hvad du godt kunne tænke dig vi begyndt at forhandle. Så du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os - vi værdsætter for alle former for dialog og feedback med vores nuværende og kommende medlemmer.  

Til slut vil vi hos Suit Club gerne takke alle, som har været en del af vores rejse indtil videre. Vi kunne selvsagt ikke have gjort det uden jer, og vi er evigt taknemmelige for jeres støtte og opmærksomhed. Vi glæder os til hvad i morgen bringer os, og håber at du fortsat vil være med på vores rejse til at blive et etableret fællesskab i herremodens univers.”      

Udforsk udvalget