Besøg os


I vores butik i Aarhus, kan du opleve vores mange særprægede jakkesæt, finde inspiration og prøve dem på egen krop. Book tid herunder, og vi sætter tiden af til at rådgive dig.
“Booktid”

Prøv vores jakkesæt på egen krop

Om du søger et jakkesæt til en særlig begivenhed, eller blot til hverdagsbrug, så har Suit Club et af Danmarks bredeste udvalg af jakkesæt. I vores butik i Aarhus, kan du opleve vores mange særprægede jakkesæt, finde inspiration og prøve dem på egen krop.

Vores kompetente personale står klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige jakkesæt og vejlede dig til den bedste størrelse og pasform. Vi forstår vigtigheden af at stå skarpt og vil sørge for, at du kan føle dig tryg og selvsikker.

Du har mulighed for at booke en tid til et besøg i vores butik, når det passer dig bedst, mandag til lørdag. Vi har et nemt bookingsystem, så du kan besøge os uforstyrret, uden at skulle bekymre dig om køer eller lange ventetider.

Når du besøger vores butik, kan du nyde godt af gratis parkering lige udenfor, og vi sørger for lidt koldt til ganen til dig og resten af dit selskab, så i kan nyde besøget i afslappede og trygge rammer.

Book en tid allerede i dag og besøg Suit Club i Aarhus - vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book tid til dit næste jakkesæt

Når du booker en tid til vores showroom vil du oftest blive mødt at vores medejer, Frederik Grove. Hør i videoen hvorfor du skal booke tid

Ofte stillede spørgsmål

Kontakt os
Hvad er adressen?

Vores adresse er Elmegårdsvej 12,8361 Hasselager.

Hvad er åbningstiderne?

Vi holder åbent for bookinger hverdage mellem 09:00-20:00 og lørdag – søndag mellem 10:00-18:00. 

Må jeg medbringe venner/familie?

Du er meget velkommen til at tage din familie eller nogle venner med når du skal besøge os. Vi sørger for god plads og lidt til ganen til jer alle sammen. 

Er der mulighed for parkering?

Der er gratis parkering ved vores showroom, hvor du frit må holde så længe du er på besøg hos os.

Skal jeg selv tage en skjorte med?

Du er selvfølgelig meget velkommen til at tage din egen skjorte med til at prøve jakkesæt, men vi har også prøveskjorter i flere forskellige størrelser du kan låne. Det er naturligvis ikke nødvendigt at have skjorte på, men som regel giver det, det mest retvisende indtryk af hvordan jakkesættet kommer til at se ud på dig.  

Kan jeg få mit nye jakkesæt med hjem med det samme?

Ja! Givet at du er glad og tilfreds med dit nye jakkesæt kan du få det med dig hjem, med det samme. Det samme gælder naturligvis også alle vores andre produkter som f.eks. sko, skjorter og meget mere. 

×