Book tid

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores showroom i Aarhus. Her får du muligheden for at se og prøve vores forskellige jakkesæt og accessories. Vi sørger for lidt lækkert til ganen og står klar til at rådgive dig på bedste vis.

Det er selvfølgelig helt uforpligtende og gratis, og du er mere end velkommen til at tage dine venner og/eller familie med.

Ofte stillede spørgsmål

Kontakt os
Hvad er adressen?

Vores adresse er Elmegårdsvej 12,8361 Hasselager.

Hvad er åbningstiderne?

Vi holder åbent for bookinger hverdage mellem 09:00-20:00 og lørdag – søndag mellem 10:00-18:00. 

Må jeg medbringe venner/familie?

Du er meget velkommen til at tage din familie eller nogle venner med når du skal besøge os. Vi sørger for god plads og lidt til ganen til jer alle sammen. 

Er der mulighed for parkering?

Der er gratis parkering ved vores showroom, hvor du frit må holde så længe du er på besøg hos os.

Skal jeg selv tage en skjorte med?

Du er selvfølgelig meget velkommen til at tage din egen skjorte med til at prøve jakkesæt, men vi har også prøveskjorter i flere forskellige størrelser du kan låne. Det er naturligvis ikke nødvendigt at have skjorte på, men som regel giver det, det mest retvisende indtryk af hvordan jakkesættet kommer til at se ud på dig.  

Kan jeg få mit nye jakkesæt med hjem med det samme?

Ja! Givet at du er glad og tilfreds med dit nye jakkesæt kan du få det med dig hjem, med det samme. Det samme gælder naturligvis også alle vores andre produkter som f.eks. sko, skjorter og meget mere. 

×