• DAG TIL DAG LEVERING

  • 100 DAGES TILFREDSHEDSGARANTI

  • FRI FRAGT

  • PERSONLIG SUPPORT

Historien om Suit Club

Historien om Suit Club

Det er en ære for Kaan og mig at byde nye medlemmer velkommen i Suit Club.   Som en del af den velkomst kommer her en tredelt artikelserie, som fortæller Suit Clubs historie, fortalt af stifterne.    

Sommerens mest trofaste outfit

Sommerens mest trofaste outfit

Hør har været menneskets trofaste følgesvend lang tid før Instagram trends og air condition. Hør har nemlig været brugt i flere tusinde år, og har været elsket for sine enestående, naturlige egenskaber. Vi har i denne artikel samlet et overblik over hvorfor det egentlig er, at hør, gaven som bliver ved med at give, er et udødeligt stilikon og ikke bare en sæsonbestemt internettrend.  

Den moderne mands skridsikre mulighed for at kombinere stil og komfort

Den moderne mands skridsikre mulighed for at kombinere stil og komfort

Poloen er i moderne tid blevet en forholdsvist overset og til tider underværdsat beklædningsgenstand. Det skyldes måske at poloen er blevet populær som del af en arbejdsuniform eller associeres visse grupperinger, som man ikke nødvendigvis afspejler sig i personlighed- eller stilmæssigt.

Den perfekte herresko til dig

Den perfekte herresko til dig

Mandens fodtøj er bogstaveligt talt hans stilmæssige fundament, og er der revner i fundamentet, så risikerer du at hele strukturen kollapser. Det er måske mere en langtrukken metafor, end en reel konsekvens af forkert valg af fodtøj, men ikke desto mindre illustrerer det vigtigheden af hvilke sko du vælger, i forhold til resten af din beklædning.  

The Suit Club Experience

The Suit Club Experience

The Suit Club Experience er en kampagnefilm, der viser hvor enkelt og nemt det er at bestille suits fra Suitclub.dk.   Hvor nemt er det at købe et suit fra Suit Club? næsten for nemt…  

Vi tænker på miljøet

Vi tænker på miljøet

Klimaforandringer og global opvarmning er nogle af de største udfordringer i vores levealder. Selvom problemet i sig selv er forholdsvist simpelt i sin kerne, så er løsningerne langt mere komplekse og kræver ubestridt at vi som globalt samfund løfter i flok.

Sådan folder du en lommeklud

Sådan folder du en lommeklud

Vores unikke lommeklude lader den moderne mand udtrykke elegance og stilbevidsthed, med en tidløs accessory i et nutidigt design.  Hos Suit Club anbefaler vi altid at investere i det fuldendte look. Derfor har designet hver lommeklud i vores sortiment til at perfekt komplimentere vores jakkesæt, og samtidig være et udtryk for din personlige stil. 

Sådan binder du et slips

Sådan binder du et slips

Slipset, jakkesættets mest trofaste ledsager, er tilegnet den gennemførte mand, der vil udtrykke elegance, balance og ambition. Hos Suit Club anbefaler vi altid at investere i det fuldendte look. Derfor har designet hvert slips i vores sortiment til at perfekt komplimentere vores jakkesæt, og samtidig være et udtryk for din personlige stil.

Vedligeholdelse af et jakkesæt

Vedligeholdelse af et jakkesæt

Et jakkesæt er en investering i dig selv. Det er en beklædningsgenstand, som enhver mand bør eje, og ligesom alt andet der er noget værd her i livet, så kræver det noget vedligeholdelse. Når du har investeret i et jakkesæt, ønsker du formentlig at det skal se godt ud, så længe som muligt. Med disse simple råd kan du sikre, at dit jakkesæt forbliver skarpt som nyt, i mange år. 

Sådan skal dit jakkesæt sidde

Sådan skal dit jakkesæt sidde

Jakkesættet er et af de mest elegante, tidløse og stilrene beklædningsgenstande en mand kan eje. Dog kræver det naturligvis at det sidder som det skal, for at det kan se elegant og stilrent ud. Sidder det forkert, kan det hurtigt forekomme uprofessionelt og sløset. Der kan derfor være faldgrupper, der er vigtige at være opmærksomme på du skal købe jakkesæt, særligt når du handler online.  

×

FIND MIN STØRRELSE

Vi anbefaler
Str.?
Hvis du er yderligere i tvivl, står vi klar til at rådgive dig personligt i chatten 24 timer i døgnet.

Desværre har vi ikke din størrelse på lager.