Artikler og Blogs fra Suit Club

Historien om Suit Club | Blog fra suitclub.dk

Historien om Suit Club

Det er en ære for Kaan og mig at byde nye medlemmer velkommen i Suit Club.   Som en del af den velkomst kommer her en tredelt artikelserie, som fortæller Suit Clubs historie, fortalt af stifterne.    

Sommerens mest trofaste outfit | Blog fra suitclub.dk

Sommerens mest trofaste outfit

Hør har været menneskets trofaste følgesvend lang tid før Instagram trends og air condition. Hør har nemlig været brugt i flere tusinde år, og har været elsket for sine enestående, naturlige egenskaber. Vi har i denne artikel samlet et overblik over hvorfor det egentlig er, at hør, gaven som bliver ved med at give, er et udødeligt stilikon og ikke bare en sæsonbestemt internettrend.  

Den moderne mands skridsikre mulighed for at kombinere stil og komfort | Blog fra suitclub.dk

Den moderne mands skridsikre mulighed for at kombinere stil og komfort

Poloen er i moderne tid blevet en forholdsvist overset og til tider underværdsat beklædningsgenstand. Det skyldes måske at poloen er blevet populær som del af en arbejdsuniform eller associeres visse grupperinger, som man ikke nødvendigvis afspejler sig i personlighed- eller stilmæssigt.

Den perfekte herresko til dig | Blog fra suitclub.dk

Den perfekte herresko til dig

Mandens fodtøj er bogstaveligt talt hans stilmæssige fundament, og er der revner i fundamentet, så risikerer du at hele strukturen kollapser. Det er måske mere en langtrukken metafor, end en reel konsekvens af forkert valg af fodtøj, men ikke desto mindre illustrerer det vigtigheden af hvilke sko du vælger, i forhold til resten af din beklædning.  

Suit Club

The Suit Club Experience

The Suit Club Experience er en kampagnefilm, der viser hvor enkelt og nemt det er at bestille suits fra Suitclub.dk.   Hvor nemt er det at købe et suit fra Suit Club? næsten for nemt…  

Vi tænker på miljøet | Blog fra suitclub.dk

Vi tænker på miljøet

Klimaforandringer og global opvarmning er nogle af de største udfordringer i vores levealder. Selvom problemet i sig selv er forholdsvist simpelt i sin kerne, så er løsningerne langt mere komplekse og kræver ubestridt at vi som globalt samfund løfter i flok.

×