Loading

Bestil i dag eller book tid i vores butikker · 100 dages gratis ombytning & retur

Club

CSR

Vores vision med Suit Club er at kunne invitere vores medlemmer ind i et skræddersyet univers af ambition, mode og ikke mindst fællesskab. Det har derfor fra starten været enormt vigtigt for os, at have fuld gennemsigtighed på alle vores produkter og tiltag. Vi mener at en transparent værdikæde er essentiel for at opbygge tillid til vores brand. Vi mener også at fuld gennemsigtighed nødsager os til at levere produkter vi står inde for. 

Vi er stolte af det stærke samarbejde vi har opbygget med vores danske partnere, og i udlandet. Alle vores produkter er designet og udviklet i Danmark, og bliver ansvarligt produceret hos vores sammarbejdspartnere i Tyrkiet.  


Bæredygtighed 
 

Hos Suit Club er vi meget bevidste omkring de bæredygtige udfordringer mode og -tekstilbranchen står overfor i dag. Vi ved at bæredygtighed og socialt ansvar er synonymt med at drive en sund og anerkendt forretning. Derfor er vi stolte af at, med ren samvittighed, kunne tilbyde vores medlemmer jakkesæt, accessoires og andre produkter af højeste kaliber.  

Vores produkter og produktion er blandt andet GOTS og OEKO-TEX certificeret, så du med selvtillid kan bære det uden at gå på kompromis med dine standarter for kvalitet og miljøbevidsthed. 

GOTS certificeringen sikrer miljømæssig og -socialt ansvarlig produktion af vores produkter, mens OKEO-TEX certificeringen stiller krav til forsvarlig og sikker anvendelse af kemikalier, som bruges i forbindelse med farvning af tekstiler. 

Suit Club tager social ansvarlighed seriøst. Derfor bliver vi ved med at indarbejde miljøbevidste og ansvarsfulde tiltag gennemgående i virksomheden, fra produktion til levering og fra designprocessen til kundetilrettede initiativer. 

SUIT CLUB
Designet i Danmark. Båret af verdensmænd
Udforsk webshoppen