Loading

Bestil i dag eller book tid i vores butikker · 100 dages gratis ombytning & retur

Club
Sådan pakker og vedligeholder du dit jakkesæt på fartenSådan pakker og vedligeholder du dit jakkesæt på farten

Sådan pakker og vedligeholder du dit jakkesæt på farten

Læsetid: 3 minutter

Sådan pakker og vedligeholder du dit jakkesæt på farten

Læsetid: 3 minutter

Travel care guide

At være på farten med et jakkesæt kan være en udfordring, især når det kommer til at sørge for, at jakkesættet ikke bliver krøllet eller beskadiget under rejsen. Der er dog nogle gode råd og tips, der kan hjælpe dig med at rejse i stil og sikre, at dit jakkesæt ankommer i god stand. 

Disse tips er Både til hvis du vil vide hvordan du pakker dit jakkesæt mest hensigtsmæssigt til rejsen og til hvordan du sikrer den mest behagelige rejse iført et jakkesæt.

Når du vil rejse i et jakkesæt  

Først og fremmest er det vigtigt at vælge det rigtige jakkesæt til rejsen. Materialer som bomuld eller polyester er mere holdbare og modstandsdygtige over for rynker og krøller end stoffer som silke eller hør.  

For at gøre din rejse mere behagelig iført et jakkesæt, skal du sørge for at have de rigtige komponenter på plads til at sammensætte dit outfit. En behagelig skjorte, et par bløde sko som passer dine fødder og ikke strammer, samt en let jakke er alle vigtige elementer til at skabe et behageligt rejseoutfit. Det kan også være en god idé at bære tøj, der er nemt at tage af og på, som for eksempel en slip-on sko som en loafer eller en overdel som en cardigan, der kan tages af eller på efter behov. 

Tips til at pakke dit jakkesæt til rejsen 

Når det kommer til at pakke dit jakkesæt, er der nogle ting, du kan gøre for at minimere risikoen for skader og irriterende krøller under transport. Først og fremmest skal du sørge for at vælge en kvalitetsrejsetaske eller -kuffert med en blød inderside og gerne et hårdt ydre.  

Brug en dragtpose 

Når du skal pakke dit jakkesæt til rejsen, anbefales det at du benytter dig af en dragtpose, og placerer jakkesættet deri, inden det endeligt pakkes. Hvis du ikke har en dragtpose til dit jakkesæt, kan du også bruge en plastikpose eller en ren badekåbe til at beskytte dit jakkesæt indeni i din kuffert eller taske. 

Fold jakke og bukser ordentligt  

For at pakke dit jakkesæt korrekt, skal du starte med at folde jakken på midten med skuldrene lige opad. Herefter kan du folde bukserne, først langs pressefolden og bagefter over på midten, så den nederste buksekant møder livet på habitbukserne, og lægge dem ovenpå jakken.  

Husk at undgå at pakke for mange ting i din taske, da overfyldte tasker kan forårsage rynker og krøller på dit jakkesæt. Undgå også af samme årsag, hvis mulig, at ligge skarpe eller hårde genstande op ad jakkesættet i din rejsetaske.  

Pak det ud og hæng det op 

En anden måde at beskytte dit jakkesæt på under rejsen er at hænge det op, når det er muligt. Mange hoteller og lufthavne tilbyder garderobeskabe eller -pladser, hvor du kan hænge dit jakkesæt op og lade det hænge stærkt ud og slippe af med eventuelle rynker eller krøller. Uanset hvad bør du tage dit jakkesæt ud af din kuffert eller taske så snart du er ankommet til din destination og hænge op med det samme.  

Endelig er det altid en god idé at have et lille strygejern eller en damprenser i din rejsetaske til at fjerne eventuelle rynker eller krøller, der måtte opstå under rejsen. Mange hoteller tilbyder dog også strygejern på værelserne.  

At være på farten med et jakkesæt kan være en udfordring, men med disse gode råd og tips kan du rejse i stil og sikre, at dit jakkesæt ankommer i god stand. Sørg for at vælge det rigtige jakkesæt til rejsen, vælge de rigtige komponenter til et komfortabelt outfit, pakke det korrekt og beskytte det under transporten. 

Skal du på forretningsrejse eller til et vigtigt møde?

Find inspiration til dit næste favoritjakkesæt i vores kollektion af tidløse klassikere og moderne nyfortolkninger her. 

Udforsk udvalget