Loading

Bestil i dag eller book tid i vores butikker · 100 dages gratis ombytning & retur

Club
Jakkesæt guideJakkesæt guide

Jakkesæt guide

Læsetid: 6 minutter

Jakkesæt guide

Læsetid: 6 minutter

Jakkesætguide  

Så kliché-agtigt, som det måske kan lyde, så er et jakkesæt ikke blot et jakkesæt. Ligesom med T-shirts, sko og bukser findes der en overflod af forskellige stilarter, farver, pasformer og kvaliteter, der gør hvert jakkesæt unikt. Uanset om du står over for at erhverve dit første "rigtige" jakkesæt eller ønsker at tilføje endnu et præcist udvalgt stykke tøj til din samling, er det vigtigt at forstå, at et jakkesæt kan være meget mere end blot en beklædningsgenstand; det kan være en manifestation af din personlige stil, en indikation af anledningen eller blot det afgørende element, der gør dig ekstra selvsikker i en situation.


I denne store jakkesætguide vil vi udforske alle aspekter af jakkesæt som beklædning, fra at finde den perfekte pasform til at vælge den ideelle farve til enhver lejlighed. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren jakkesætbærer, kan vores guide hjælpe dig med at forfine dit look og opnå den ønskede æstetik og komfort. Læs vores tips herunder og bliv en del af klubben, som elsker et flot, velsiddende jakkesæt i god kvalitet. 


Sådan skal dit jakkesæt sidde

Egentlig er der kun ét sted, vi kan starte. Det første skridt til at se godt ud i et jakkesæt er naturligvis at sikre, at det sidder korrekt. Et velsiddende suit skal svøbe din krop på en behagelig og flatterende måde. Det betyder, at jakken ikke bør trække i skuldrene eller bøje i ærmerne. Bukserne skal have den rigtige længde og en passende pasform omkring taljen, og du skal hverken svømme i jakkesættet eller stå helt stift, fordi det er så stramt, at du ikke kan bevæge dig. 


Vi har lavet en komplet guide til, hvordan du selv kan blive klogere på din ønskede pasform, og hvordan du sikrer denne, hver gang du skal købe nyt jakkesæt.  


Læs vores trin-for-trin-guide om den perfekte pasform her.


Vedligeholdelse af et jakkesæt

Et jakkesæt er en investering i dig selv. Det er en beklædningsgenstand, som enhver mand bør eje, og ligesom alt andet der er noget værd her i livet, så kræver det noget vedligeholdelse. Når du har investeret i et jakkesæt, ønsker du formentlig, at det skal se godt ud, så længe som muligt. Med disse simple råd til vedligeholdelse af et jakkesæt kan du sikre, at dit jakkesæt forbliver skarpt som nyt i mange år. 


En ting er, hvordan du passer på dit jakkesæt, når det blot hænger hjemme i skabet. En anden er, hvordan du bør behandle dit højtelskede suit, når du er på farten – det kan især være en udfordring at sørge for, at jakkesættet ikke bliver krøllet eller beskadiget under rejsen. Der er dog nogle gode råd og tips, der kan hjælpe dig med at rejse og sikre, at dit jakkesæt ankommer i god stand – læs hvordan du pakker dit jakkesæt mest hensigtsmæssigt til rejsen her


Valg af farve til jakkesæt

At vælge farven på dit jakkesæt er en større beslutning end som så – farvevalg har nemlig  en markant indvirkning på dit samlede udseende og hvordan du føler dig, når du ifører dig det. Som med alt andet tøj, så fås jakkesæt også i en bred vifte af farver, hvoraf de to mest populære og alsidige farver er sort og blå. Disse farver er kendt for deres tidløshed, elegance, formelle udtryk samt evnen til at passe til en lang række forskellige begivenheder og stilarter.


For at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg har Suit Club udarbejdet en omfattende guide til sorte jakkesæt og en guide til blå jakkesæt. Disse guides vil udforske de mange muligheder, der findes inden for hver farvekategori, samt give dig værdifulde tips og råd til, hvordan du bedst kan style dit jakkesæt. Uanset om du er på udkig efter et nyt jakkesæt til en kommende formel begivenhed eller ønsker at opgradere din garderobe med et jakkesæt “bare fordi”, vil vores guides med jakkesætfarver hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, så du kan udstråle stil og selvtillid.



Udforsk udvalget