Slipset, jakkesættets mest trofaste ledsager, er tilegnet den gennemførte mand, der vil udtrykke elegance, balance og ambition. Hos Suit Club anbefaler vi altid at investere i det fuldendte look. Derfor har designet hvert slips i vores sortiment til at perfekt komplimentere vores jakkesæt, og samtidig være et udtryk for din personlige stil.

Det er dog langt fra alle mænd, der kan finde ud af at binde et slips. Derfor har vi lavet en guide, så du nemmere kan få lavet en rigtig slipseknude og fuldende dit jakkesæts potentiale.
Vi viser dig her, hvordan man binder en oriental slipseknude, hvilket er vores bud på den pæneste og mest simple slipseknude du kan lave. 

En oriental slipseknude er en meget enkel knude, og den egner sig særlig godt til de lidt kraftigere typer af slips. Derudover passer den godt til alle typer af skjortekraver, hvilket gør den til en sikker vinder. Så skal du have slips på til forretningsmøde, bryllup eller en anden begivenhed, så følg endelig med her. 

Fremgangsmåden er som sagt ganske simpel:  

  1. Før slipset rundt om nakken, under skjortekraven, så du har den brede ende af slipset på venstre side, og den smalle ende på højre side. 

  2. Herefter fører du den brede side under den smalle side, så du nu har den brede ende på højre side.  

  3. Så fører du den brede side hen over den knude, der lige er blevet dannet, så du igen har den brede ende på venstre hånd. 

  4. Nu skal du føre den brede side ind under knuden, langs din hals, og op. 

  5. Når du har taget den brede side op langs halsen, så skal føre den ned igennem den knude, der har dannet sig. 

Nu burde du gerne have lavet en oriental slipseknude. Knuden kan strammes til ved at trække i den brede ende af slipset, mens den kan føres tættere på din hals ved at trække i den smalle ende.  

Når du har fået lavet en flot slipseknude, så kan du passende kombinere slipset med en lommeklud.

Du kan lære at folde din lommeklud ved at klikke her

×